Image
Top
Navigation

Ik veroorzaak helderheid, zodat jouw merk kan groeien

Helderheid scheppen en van daaruit organisaties en ondernemers de tools geven om hun merk sterk uit te dragen. Dat is waar ik goed in ben. 
Met een achtergrond in PR en communicatiestrategie op zowel commercieel als non-profit gebied, combineer ik een commerciële blik moeiteloos met de zachte kant van communicatie. En daar kan jij baat bij hebben. 

 

Say no more, ik wil nu contact

 

DOING BUSINESS FOR GOOD

Het is enorm belangrijk voor me dat ik achter de projecten sta waar ik mijn tijd in stop. Duurzaamheid, sociale impact, een betere werkplek of simpelweg iets heel erg moois in de markt brengen waar mensen van kunnen genieten: daar bouw ik aan mee.

Een paar voorbeelden

  • Gehele branding strategie & uitrol voor Dopper in start-up fase.
  • TrueKinetix: merkstrategie in het prille begin van deze sport start-up.
  • Rebranding van OLCO een duurzame vastgoed organisatie die ervoor zorgt dat honderden mensen fijn en veilig kunnen sporten en naar school gaan.
  • Brand coaching met de designers van Studio Snowpuppe: helderheid in verhaal, ambities en partners.

 

WAT JE AAN ME KUNT VRAGEN

Alles natuurlijk! Maar ik houd me toch vooral bezig met:

Brand coaching
  • Ik help ondernemers met de positionering en communicatie van hun dienst of product.
  • Ondernemers en freelancers kloppen bij me aan voor hun personal branding strategie.
Branding trajecten
  • Vanuit branding agency Ready for Branding  nemen we ondernemers en teams mee in de (her)positionering van hun merk. Onderzoek, strategie, design en implementatie zijn onderdeel van een totaal pakket.
Find your why sessies
  • Ik ben een ervaren Why Discovery coach. Volgens de methode van Simon Sinek ontdekken we in één dag de grootste drijfveer achter alles wat jij doet.

Wil je weten wat bij je past? Bel me voor een gratis intake

 

WERKWIJZE

Kansen zijn er altijd. De kracht van sterke merken is dat ze weten welke kansen echt bijdragen aan hun product of dienst. Zodat ze kansen creëren en inspringen op de juiste ‘fantastische gelegenheden’.

In nauwe samenwerking met mijn klanten en creatieve partners, schep ik hiervoor de kaders. Ik ben scherp, deel makkelijk, combineer sterk strategisch inzicht en creativiteit en werk graag op een informele toon samen.

 

PRIVÉ

Naast merkbouwen maak ik veel tijd voor andere mooie dingen. Sport is onmisbaar voor me (krachttraining, met racefiets de duinen in), deze zomer loop ik de 110 km lange Fjall Raven Classic met een tent op mijn rug en mijn man (Onne) en ik verzorgen thuis een kleine home jungle met 80+ planten die van gekkigheid niet weten hoe hard ze moeten groeien.  In die fijne setting houd ik trouwens ook de Why Discoveries.

 

MEER FANNY ONLINE

Op readyforbranding.com vind je de branding agency waar ik samen met partners Hein en Hester aan gave (re)branding trajecten werk.

Yes, ik wil contact & koffie!