V17 lichtgroen wit 96dpi.png

Kraakheldere ambities.

En ze nog waarmaken ook.
Daar begeleid ik je graag in.

Je bent al goed in wat je doet. En nu wil je verder.

Als je al (veel) ervaring hebt in jouw expertise, is de kans groot dat zich vroeg of laat enkele grote vragen opwerpen:

 

  • Hoe ziet mijn professionele toekomst eruit?

  • Wat kan ik doen om van mijn hinderende patronen af te komen?

  • Hoe zorg ik dat wat ik nu doe, bijdraagt aan mijn grote doel of droom?

  • Wat is mijn volgende stap?

Met deze vragen en de jeuk om ze aan te pakken, ben je hier op de juiste plek.

9 Fanny Evers 2022.jpg

“I love working with Fanny, she holds a safe and powerful space for her clients. She offers deep and powerful insights. I highly recommend working with her.”

Nina Mongendre, founder Sage Moon (USA)

Nina Mongendre Samonov.jpg

Als reisgenoot help ik je om helderheid te creëren in jouw visie en het ongehinderd bewandelen van de weg daar naartoe.

Zo gaan we te werk

Jouw oriëntatie

Ten eerste. Ik raad je aan om met 2 of 3 coaches kennis te maken voordat je iemand kiest. Je staat aan het begin van een persoonlijke ontdekkingstocht. De goede klik met jouw coach gaat in grote mate bijdragen aan hoe diep jij straks durft te duiken.

Onze kennismaking

We spreken elkaar ongeveer een half uur. In deze kennismaking ontdekken we jouw vraagstuk en verwachtingen. Maar ook mijn werkwijze en onze klik.

Sluit alles goed aan? Dan plannen we jouw eerste sessie.

De eerste sessie

Met onze kennismaking en jouw onderwerp in gedachten, verfijnen we jouw coachvraag door er meteen mee te werken. Geen tijd voor koetjes en kalfjes, we zijn aan jouw reis begonnen. Na deze sessie ontvang je een coachcontract met onze afspraken.

Het traject

We zien elkaar met intervallen die jij kiest, vaak starten we met één sessie per twee weken. Fysiek in Den Haag of online, coaching heeft altijd impact. We blijven scherp op jouw coachvraag én meanderen om het hele relevante gebied te verkennen.

12 Fanny Evers 2022.jpg

Methodieken

Ik werk vanuit de overtuiging dat jij alles in je hebt om jouw ambities en dromen te realiseren. Ik help je om daar toegang toe te krijgen.

Ik zet methodieken in vanuit de Transactionele Analyse, RET (Rationeel-Emotieve-Therapie), Transactionele Analyse, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en een vleugje systemisch werken. 

Maar bovenal werk ik met jou. Met wat tijdens een sessie opkomt en wat jij op dat moment nodig hebt. Daarbij sta jij zelf aan het roer.

Ervaring & opleiding

Sinds 2010 werk ik met (zelfstandig) ondernemers, managers, leiders en teams. Als strateeg help ik hen met het ontwikkelen van een sterke visie en positioneren van hun identiteit of organisatie. Mijn voelsprieten voor wat de kern van een verhaal is en wat iemand persoonlijk drijft zijn hierdoor goed ontwikkeld.

 

Sinds 2021 ben ik een NOBCO/EMCC gecertificeerd coach. In 2023 volg ik een nieuwe intensieve verdiepingsopleiding. Tevens heb ik doorgaande intervisie en supervisie. 

 

Wie kloppen bij mij aan?

Ik coach ondernemende professionals en professionele ondernemers.

 

Mensen die hun eigen weg willen bewandelen. Die hun kracht en visie voelen, maar er nog niet volledig en vrij toegang toe hebben. Ambitieuze, levenslustige mensen die zichzelf en anderen willen leiden. Mensen, die klaar zijn met het vasthouden aan valse veiligheid en het volgen van andermans paden.

 

Het zijn ervaren professionals die naar binnen durven te kijken, omdat ze weten dat daar de sleutel ligt voor hun eigen vrijheid en succes. 

15 Fanny Evers 2022.jpg
V12  wit yuzu 96dpi.png
Dennis mikhail-nilov_edited_edited.jpg
Dennis de Zeeuw

Interim teamleider Ministerie van EZK-LNV

“Onder begeleiding van de deskundigheid van Fanny heb ik bij haar een coachings-traject gevolgd. Fanny neemt de tijd, luister goed, voelt goed aan waar de behoefte ligt, en grijpt actief en positief in als je dreigt af te dwalen. Positief, optimistisch en realistisch naar nog beter en mooier.”

Ien van den Berge_edited.jpg
Ien van den Berge

Zelfstandig interior designer

“De afgelopen maanden heb ik  een coachtraject gevolgd bij Fanny. Naast het feit dat ik heel veel geleerd heb (over mezelf) heb ik ook een hele fijne vrouw ontmoet die je op een hele professionele manier ZELF leert ontdekken waar knelpunten zitten die je in de weg staan om te groeien.”

Renske Vermeijden_edited.jpg
Renske Vermeijden

Diëtiste

“Ik weet weer wat ik wil doen, hoe ik dat wil doen en waarom. Het geeft betekenis voor mezelf en voor anderen. We gingen samen aan de slag om te bepalen wat mijn nieuwe uitdaging mogelijk zou worden. We gingen de diepte in, maar bespraken ook manieren om out of the box te denken en tegelijkertijd dicht bij mezelf te blijven.”

Fanny Evers coaching Couch locatie 2022.jpg

Locatie & prijzen

Locatie in Den Haag en online

Coaching gesprekken vinden plaats in de groene oase van mijn huis aan de Thomsonlaan 179 in Den Haag. Gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met het OV. Ook werk ik online. ​

Investering in coaching

De kosten zijn € 125,- per coaching sessie van 75 minuten (ex. btw).

​​

Hoe lang duurt coaching?

Mijn doel is om jou via een efficiënte route de handvatten aan te reiken die je helpen bij het bereiken van jouw doelen. We maken over deze route afspraken tijdens de intake. Voor ambitie coaching kun je uitgaan van 6 à 12 sessies.

 

“De speelsheid waarmee jij je in het coachveld beweegt is een genot om naar te kijken. [...] In combinatie met je systemische gevoeligheid en je eigen creativiteit, is het een feest om door jou gecoacht te worden.”

Bastiaan Baeten, opleider Coachcenter.

Bastiaan Baeten.jpeg
14 Fanny Evers 2022 mr.jpg

Ik nodig je uit voor een vrijblijvende verkenning.

Tijdens een gratis en vrijblijvende telefonische intake leren we elkaar kennen, ontdekken we of ik je kan ondersteunen bij jouw vraagstuk en doe ik als jij dat wilt een voorstel voor een traject.