Image by Mukuko Studio

Het zijn jouw ambities.
Het is jouw verhaal.
Jij mag jouw plek innemen.

Met 1-op-1 coaching ontdek je jezelf, jouw dromen
en hindernissen, jouw krachten en valkuilen.
Hier krijg je duidelijke handvatten voor je eigen acties 

Het schuurt en daar ben je klaar mee.

Je hebt het gevoel dat je best goed op de rit zit, maar er blijven zich dingen herhalen die jou niet dienen. Het schuurt: waarom gaat dit nou telkens mis?

Waarom voel je dat je in bepaalde situaties niet jezelf kunt zijn?

 

Waarom loop je in je werk telkens tegen dat ene probleem aan?

 

Waarom lukt het je niet om te kiezen en ergens bij te blijven?

Bij het lezen van deze vragen komen jouw eigen vragen vast al omhoog.
Misschien voel je frustratie, en boosheid.
En daaronder? Daar ligt een dikke portie nieuwe energie en daadkracht op je te wachten.

Welkom, ik vertel je graag meer over 1-op-1 coaching.

Jouw coach

Als ik eerlijk ben, dan vind ik het bijzonder dat we -hier op deze pagina- al contact met elkaar hebben. Dat jij aan het onderzoeken bent of ik degene ben die jou gaat helpen met jouw uitdaging.

Zo stel ik me ook op als coach. Ik neem niets voor lief aan. Dat betekent óók dat ik altijd doorvraag en dat jij de confrontatie aangaat met dat wat in de weg staat. Ik begeleid jou naar de antwoorden en krachten die je al in je hebt. 

Wil je meer weten over hoe een coaching traject eruit ziet? Mail of bel me voor een gratis en vrijblijvende intake. 

Methodieken

Ik werk vanuit de overtuiging dat jij alles in je hebt om jouw doelen en dromen te realiseren. Ik help je om daar toegang toe te krijgen.

Een andere belangrijke basis is het idee dat iedereen onderdeel is van een groter systeem. We kijken naar jouw plek en rol in dat systeem, zoals jouw familie, werkomgeving of intieme relatie. Hoe kom je daar terecht en wat kun je doen om jouw ware plek steviger in te nemen? 

Ik zet methodieken in vanuit de Transactionele Analyse, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en RET (Rationeel-Emotieve-Therapie). Altijd passend bij jouw vraagstuk en karakter.

Ervaring & opleiding

Sinds 2010 werk ik met (zelfstandig) ondernemers, managers, leiders en teams. Als strateeg en consultant help ik hen met het ontwikkelen van een sterke visie en positioneren van hun identiteit of organisatie. Mijn voelsprieten voor wat de kern van een verhaal is, en wat iemand persoonlijk drijft zijn hierdoor goed ontwikkeld.

 

Sinds maart 2021 volg ik de opleiding tot Coach Practitioner aan het Coach Center in Den Haag. Dit is een intensieve opleiding van 9 maanden waarin ik zelf volledig door de mangel ben gegaan én werk met alle methodieken die ik inzet tijdens coaching. 

In december '21 ontvang ik de NOBCO (Nederland) en EIA (Europa) accreditatie. 

nobco-logo-share.jpeg
coach center den haag.png
Image by Simon Berger
Over jou

Ik coach mensen.

 

Mensen die weten dat ze iets moois en krachtigs in zich hebben en daar volledige toegang toe willen hebben. Mensen met ambities en dromen. 

 

Misschien ben je ondernemer of werknemer.

Misschien zit je precies op een kruispunt, vol overwegingen.

Misschien ben je 49, of wie weet 27.

Misschien heb je al vele coaches ontmoet en wellicht ben ik de eerste.

Ik heet je welkom. Je kunt me bellen op 06 - 14 66 72 81 om kennis te maken.

Tot snel, Fanny

Locatie en prijzen

Locatie in Den Haag

Coaching gesprekken vinden tot eind 2021 plaats in de groene, lichte oase van mijn huis aan de Thomsonlaan 179 in Den Haag. Gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Coaching op locatie is natuurlijk bespreekbaar.

Investering in coaching

De kosten voor een coaching sessie zijn afhankelijk van jouw achtergrond (particulier, zzp, in dienst) en liggen tussen de € 95,- en € 125,- per sessie van 1 à 1,5 uur (ex. btw). Deze coaching wordt niet vergoed vanuit je verzekering.

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake leren we elkaar kennen, ontdekken we of ik je kan ondersteunen bij jouw vraagstuk en doe ik een voorstel voor een traject. 

Hoe lang duurt coaching?

Goede vraag! Mijn doel is om jou via een efficiënte route de handvatten aan te reiken die jou helpen bij het bereiken van jouw doelen. Soms zijn dat drie sessies, soms zeven. We stemmen dat samen goed af.