Image by Mukuko Studio

Kraakheldere ambities,
en ze nog waarmaken ook.

Ambitie & Business Coaching

Als je al (veel) ervaring hebt in jouw expertise, is de kans groot dat zich vroeg of laat enkele grote vragen opwerpen:

 

  • "Is dit wat ik wil blijven doen?"

  • "Hoe ziet mijn professionele toekomst eruit?"

  • “Wat zou er gebeuren als ik écht ga voor wat ik diep van binnen wil?”

  • "Wat kan ik doen om een volgende stap te zetten?"

 

Misschien heb je hier al gehoor aan gegeven en heb je jouw expertise verdiept of verbreed. Misschien komen jouw vragen net op en weet je nog helemaal niet wat nu precies jouw stip op de horizon is. Of misschien voel je iets schuren, maar zoek je nog naar wat er eigenlijk wringt.

 

"Als coach help ik professionals helderheid te creëren in hun visie en het ongehinderd bewandelen van de weg daar naartoe."

Nina Mongendre-Samonov,
founder Sage Moon, yoga docent en coach.

I love working with Fanny, she holds a safe and powerful space for her clients. She offers deep and powerful insights. I highly recommend working with her.

Nina Mongendre Samonov.jpg
Jouw gesprekspartner

Als ik eerlijk ben, dan vind ik het bijzonder dat we -hier op deze pagina- al contact met elkaar hebben. Dat jij aan het onderzoeken bent of ik degene ben die jou gaat helpen met jouw uitdaging.

Zo stel ik me ook op als coach. Ik neem niets voor lief aan. Dat betekent óók dat ik altijd doorvraag en dat jij de confrontatie aangaat met dat wat in de weg staat. Ik begeleid jou naar de antwoorden en krachten die je al in je hebt. 

Wil je meer weten over hoe een coaching traject eruit ziet? Mail of bel me voor een gratis en vrijblijvende intake. 

Image by Simon Berger
Over jou

Ik coach ondernemende professionals en professionele ondernemers.

 

Mensen die hun eigen weg willen bewandelen. Die hun innerlijke kracht en visie voelen, maar er nog niet volledig en vrij toegang toe hebben. Ambitieuze, levenslustige mensen die zichzelf en anderen willen leiden. Die klaar zijn met het vasthouden aan valse veiligheid en het volgen van andersmans paden.

 

Het zijn ervaren professionals die naar binnen durven te kijken, omdat ze weten dat daar de sleutel ligt voor hun eigen vrijheid en succes. 

Ik heet je welkom. Je kunt me bellen op 06 - 14 66 72 81 om kennis te maken.

Tot snel, Fanny

Dennis de Zeeuw mikhail-nilov.jpeg

Dit is een stockfoto.

Dennis de Zeeuw.
Interim teamleider Ministerie van EZK-LNV.

Onder begeleiding van de deskundigheid van Fanny heb ik bij haar een coachings-traject gevolgd. Fanny neemt de tijd, luister goed, voelt goed aan waar de behoefte ligt, en grijpt actief en positief in als je dreigt af te dwalen. Positief, optimistisch en realistisch naar nog beter en mooier.

Methodieken

Ik werk vanuit de overtuiging dat jij alles in je hebt om jouw doelen en dromen te realiseren. Ik help je om daar toegang toe te krijgen.

Ik zet methodieken in vanuit de Transactionele Analyse, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren),  RET (Rationeel-Emotieve-Therapie) en een vleugje systemisch werken. Altijd passend bij jouw vraagstuk en karakter.

Door mijn expertise als merkstrateeg, kan ik je gaandeweg ook begeleiden in het ontwikkelen van jouw Business Model Canvas en positionering. 

Ervaring & opleiding

Sinds 2010 werk ik met (zelfstandig) ondernemers, managers, leiders en teams. Als strateeg en consultant help ik hen met het ontwikkelen van een sterke visie en positioneren van hun identiteit of organisatie. Mijn voelsprieten voor wat de kern van een verhaal is, en wat iemand persoonlijk drijft zijn hierdoor goed ontwikkeld.

 

Sinds 2021 ben ik een NOBCO/EMCC gecertificeerd coach, tevens te vinden op het Coachfinder platform. 

Ik ontwikkel me continu en heb doorgaande intervisie en supervisie. 

nobco-logo-share.jpeg
coach center den haag.png
Coachfinder Fanny Evers.png
Bastiaan Baeten.jpeg

Bastiaan Baeten,

coach en trainer van coaches.

De speelsheid waarmee jij je in het coachveld beweegt is een genot om naar te kijken. [....] In combinatie met je systemische gevoeligheid en je eigen creativiteit, is het een feest om door jou gecoacht te worden.

Hypno Constellation

Luister hier naar een korte verslag van een reis door het onderbewuste. Door te ontspannen en in een licht meditatieve staat te komen, krijg je onder begeleiding van de facilitator toegang tot je onderbewuste. En daar liggen de meest wijze antwoorden te wachten op een bezoekje.

Wil je zelf een vraagstuk aangaan op deze manier? Laat het me weten, dan gaan we op reis.

Ervaring Hypno Constellation 20 juni 2022Fanny Evers
00:00 / 04:44
 
Fanny Evers Coaching locatie 1.jpeg
Locatie en prijzen

Locatie in Den Haag

Coaching gesprekken vinden plaats in de groene oase van mijn huis aan de Thomsonlaan 179 in Den Haag. Gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Coaching online of op jouw locatie is bespreekbaar.

Investering in coaching

De kosten zijn € 125,- per coaching sessie van 75 minuten (ex. btw).

Tijdens een gratis en vrijblijvende telefonische intake leren we elkaar kennen, ontdekken we of ik je kan ondersteunen bij jouw vraagstuk en doe ik een voorstel voor een traject.

Hoe lang duurt coaching?

Mijn doel is om jou via een efficiënte route de handvatten aan te reiken die jou helpen bij het bereiken van jouw doelen. We maken over deze route afspraken tijdens de intake. Voor ambitie coaching kun je uitgaan van 6 à 12 sessies.

Ien van den Berge.jpeg

Ien van den Berge,

zelfstandig interior designer

De afgelopen maanden heb ik voor haar afstudeeropdracht een coachtraject gevolgd bij Fanny. Naast het feit dat ik heel veel geleerd heb (over mezelf) heb ik ook een hele fijne vrouw ontmoet die je op een hele professionele manier ZELF leert ontdekken waar knelpunten zitten die je in de weg staan om te groeien. 

Hans Feenstra1.jpeg

Hans Feenstra, 

docent persuasieve communicatie

"Fanny's onmetelijke energie is verslavend en besmettelijk. Transparantie is voor Fanny geen leeg begrip, ze is duidelijk over wat ze doet, hoe ze werkt en wat ze wel en niet weet. Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen, en deel haar een flinke rol toe in mijn ontwikkeling als professional."

Renske Vermeijden 3.jpeg

Renske Vermeijden,

groeide van communicatieadvies naar diëtetiek.

Ik weet weer wat ik wil doen, hoe ik dat wil doen en waarom. Het geeft betekenis voor mezelf en voor anderen. Tijdens de Why Sessie en coaching gingen we samen aan de slag om te bepalen wat mijn nieuwe uitdaging mogelijk zou worden. We gingen de diepte in, maar bespraken ook manieren om out of the box te denken en tegelijkertijd dicht bij mezelf te blijven.