Fanny aan de telefoon.jpg

Fanny is een ervaren merkstrateeg die graag helderheid veroorzaakt

zodat jouw onderneming kan groeien

 

"Waarom heeft niet élke ondernemer 100% marketing kracht?!"

Inderdaad, waarom niet?! Een organisatie of merk voeren is keihard werken, dat weet elke ondernemer.

 

Merkstrategie, branding en communicatie vormen een essentieel onderdeel van het succes van jouw onderneming. Maar niet elke ZZP'er of ondernemer is marketing-expert. En dat hoeft gelukkig ook niet.

Ik wil de barrières in merkbouwkennis wegnemen. Ondernemers moeten zich goed en hoopvol voelen bij werken aan hun branding, marketing en communicatie. Mijn doel is dat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

 
  • Instagram

Op Instagram deel ik merkbouwtips & kijkjes in mijn (ondernemers)leven.

De Vier V's

Mijn waarom is helderheid veroorzaken, zodat jouw merk kan groeien. Ik hou van processen en methodieken. De Vier V's zijn mijn manier om jou mee te nemen naar succesvolle branding en marketing.

 

Verhelderen

van jouw visie, missie en waarden

Verbinden

van jouw aanbod met jouw publiek

Vertellen

van jouw belofte en verhaal

Vruchten plukken

van jouw succesvolle onderneming

 

Ready for Branding

Branding bureau voor wie van A tot Z wil

Soms hebben mijn opdrachtgevers meer nodig dan een upgrade van hun merkstrategie, 1-op-1 ondersteuning of een Find Your Why-sessie.


Merken en organisaties die een sterk merkverhaal én nieuwe visuele identiteit nodig hebben, neem ik mee naar Ready for Branding.

We zijn een branding bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderscheidende identiteiten voor nog ongeziene helden. Ready for Branding zorgt ervoor dat organisaties een podiumplek kunnen innemen.

RFB RFTO.jpg

Fanny privé

Naast merkbouwen maak ik veel tijd voor andere mooie dingen. Sport is onmisbaar voor me (krachttraining, met racefiets de duinen in) en mijn ideale vakantie is er een met wandelschoenen aan en rugtas op in de bergen. Mijn man (Onne) en ik verzorgen thuis een kleine home jungle met 80+ planten die van gekkigheid niet weten hoe hard ze moeten groeien. In die fijne setting houd ik trouwens ook de  offline find-your-why-sessies.

 

Aan de slag!

Dr. Kuyperstraat 5a
2514 BA Den Haag

+31 (0)6 14 66 72 81

 

+31 (0)6 14 66 72 81

©2020 Fanny Evers | Merkbouw    Privacy Statement