top of page
v17 yuzu wit_edited.png

“Jouw levenslust 

is aanstekelijk”

Samenwerkingen hebben de beste start als mensen elkaar al een beetje kennen. Welkom!
Aangenaam, ik ben Fanny. Ik veroorzaak helderheid, zodat organisaties en mensen groeien.

Motivatie & ervaring

Ik wil dat mensen en organisaties hun volle potentieel benutten. Om dat bereikbaar te maken, breng ik 19 jaar aan ervaring mee in merkstrategie, communicatie, PR, facilitatie van creatieve sessies en coaching (Nobco geaccrediteerd).

 

Lang geleden deed ik PR voor grote commerciële merken (Ola, Nespresso, Tag Heuer) en culturele instellingen (VSB Poëzieprijs, Boijmans, De Nieuwe Kerk). Ik ontwikkelde me vervolgens tot merkstrateeg en draag die kennis nu over in mijn cursus. Als coach ondersteun ik ondernemende professionals in de weg naar het waarmaken van hun ambities.

Grote kracht

Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg, is dat ik een sterke hoofd-hart connectie heb. Ik kan heel abstract denken, de grote lijnen zien en scherp teruggeven. Maar ook beschik ik over een ontwikkelde intuïtie, creatieve geest en ik verbind zaken aan elkaar die anderen misschien niet zo snel zien.

 

Zo krijg je mij in elke samenwerking.

v14 groen blauw_edited_edited.jpg

Fanny in het wild

2021-08-22 13.10.58.jpg

Je hebt de grootste kans om mij in Den Haag tegen te komen. Daar woon ik in de Bomenbuurt met mijn man Onne (een echte homo universalis: architect, lichtkunstenaar, amateur broodbakker, wijnmaker, stoker en tuinder).

 

We zorgen voor tientallen kamerplanten. Dat zijn onze kinderen, want kleine mensjes waren ons helaas niet toegeschreven door moeder natuur.

 

Onmisbaar voor mij zijn sport, reizen en mijn hoofd de vrije loop laten gaan. Als ik ze combineer, dan lopen we met rugzak door de alpen en eten we lunch van een klein Primus gasje (terwijl er nieuwe business ideeen bruisen).

 

Persoonlijk kennismaken? Ik drink graag een koffie met je bij mijn favoriete plekken SunSun of Haleys Comet.

Partners en netwerk

In de zomer van 2021 liep ik in mijn eentje met een zware rugtas door Zweeds Lapland. Het was er prachtig en toch kon ik er niet volop van genieten. Al op de eerste nacht bekroop me een unheimisch gevoel (lees: knetter erge heimwee).

 

Later sprak ik hierover met een berg-verkenner bij het Duitse leger. “De bergen doen iets met je,” zei hij. “Dat hoef je niet alleen mee te maken, vraag om hulp en doe het samen.”

 

In mijn werk bundel ik gelukkig al jaren de krachten. Met zowel mijn opdrachtgevers als samenwerkingspartners. 

 

Catrien de Jong is een van mijn strategische partners. Mijn huisstijl is ontwikkeld door Matthijs Sluiter van Studio het Mes. Het kleurenpallet en de styling van mijzelf, mijn kantoor en coachingsruimte heb ik te danken aan Vera de Ruijter. De prachtige foto's op deze website zijn gemaakt door Fréderique Charbon en Jordi Huisman

11 Fanny Evers 2022.jpg
V13  blauw groen 96dpi.png

We beginnen samen

In een gesprek van 30 minuten bespreken we jouw vraagstuk, weten we of het klikt en beslissen we of we samen een volgende stap zetten en hoe dat eruit ziet.

bottom of page