top of page

Welkom op het Merkstrategie & Facilitatie Spreekuur. De gezamelijke check-up met mede-ontwerpers, strategen en jouw host, Fanny.

Met meer vrijheid en gemak merkstrategie faciliteren? Stap in de cursus merkstrategie.

Laten we het eens hebben over merkstrategie. En faciliteren. En branding! Over trajecten inrichten en klanten meenemen. Over je intuïtie inzetten en op je bek gaan

Je bent welkom op het Spreekuur, met merkstrateeg & coach Fanny Evers en andere vakgenoten om in intieme setting uit te wisselen over waar je tegenaan loopt en naartoe werkt.

Boek direct je plekje:

Door je aan te melden ga je akkoord met mailtjes over deze ontmoeting en over merkstrategie & facilitatie. Uitschrijven kan altijd.

Herkenbare dilemma's?

“Voor mij is merkstrategie nog een black-box en ik voel me onzeker over het faciliteren van sessies. ”

“Ik wil boven alles een ontwerper zijn, de strategie moet me helpen mijn werk te doen.” 

"Ik werk al met merkstrategie in mijn opdrachten, maar ik heb het gevoel dat ik nog veel kan leren."

“In een kennismaking is het goed zoeken: waar staat iemand? Hoe minder merkstrategie er ligt, hoe minder sterk mijn ontwerp wordt. Hoe strakker de strategie staat, hoe beter mijn ontwerpen worden.”

“Als ik merkstrategie met meer gemak kan aanbieden, dan ben ik niet altijd afhankelijk van een merkstrateeg en kan ik mijn trajecten wat compacter maken voor klanten met een kleiner budget.”

“In de loop der jaren hebben we onze eigen manier ontwikkeld, bijvoorbeeld met kernwaarden-kaartjes. Het werkt goed, maar ik heb nu wel behoefte aan een steviger fundament.”

V13 yuzu lichtroze 96dpi.png
18 Fanny Evers 2022.jpg

Faciliteren met meer gemak en de juiste methodieken.

Ik sprak zoveel ontwerpers die hun (merk)strategie & relatie-skills willen uitbreiden, zodat ze met meer vertrouwen en de juiste tools hun klanten een goed voortraject kunnen aanbieden.

Merkstrategie faciliteren doe ik al jaren, het is mijn expertise! Er stond me dus iets te doen.

Ik breng gelijkgestemde vakgenoten samen om te leren. Dat doe ik in het spreekuur, Masterclasses, de Cursus Merkstrategie & Facilitatie voor Ontwerpers en de Next Level Mastermind. 

Maar nu eerst: tot op het spreekuur!

Fanny

bottom of page