top of page

Welkom in de huiskamer, een intieme online sessie met merkstrategen Roel Stavorinus en Fanny Evers.

Met meer vrijheid en gemak merkstrategie faciliteren? Stap in de cursus merkstrategie.

Laten we het eens hebben over merkstrategie. En faciliteren. En branding! Over trajecten inrichten en klanten meenemen. Over je intuïtie inzetten en op je bek gaan. 

Je stapt de huiskamer in om samen met merkstrategen Fanny Evers en Roel Stavorinus en andere ontwerpers in intieme setting uit te wisselen over merkstrategie en design. Welkom,

De sessie van 2 maart zit erop!

Meld je alvast aan en je ontvangt een bericht zodra we een nieuwe sessie gepland hebben. 

Tot snel!

Door je aan te melden ga je akkoord met mailtjes over deze ontmoeting en over merkstrategie & facilitatie. Uitschrijven kan altijd.

Herkenbare dilemma's?

“Voor mij is merkstrategie nog een black-box en ik voel me onzeker over het faciliteren van sessies. ”

“Ik wil boven alles een ontwerper zijn, de strategie moet me helpen mijn werk te doen.” 

"Ik werk al met merkstrategie in mijn opdrachten, maar ik heb het gevoel dat ik nog veel kan leren."

“In een kennismaking is het goed zoeken: waar staat iemand? Hoe minder merkstrategie er ligt, hoe minder sterk mijn ontwerp wordt. Hoe strakker de strategie staat, hoe beter mijn ontwerpen worden.”

“Als ik merkstrategie met meer gemak kan aanbieden, dan ben ik niet altijd afhankelijk van een merkstrateeg en kan ik mijn trajecten wat compacter maken voor klanten met een kleiner budget.”

“In de loop der jaren hebben we onze eigen manier ontwikkeld, bijvoorbeeld met kernwaarden-kaartjes. Het werkt goed, maar ik heb nu wel behoefte aan een steviger fundament.”

V13 yuzu lichtroze 96dpi.png
18 Fanny Evers 2022.jpg

Faciliteren met meer gemak en de juiste methodieken.

Ik sprak zoveel ontwerpers die hun (merk)strategie skills willen uitbreiden, zodat ze met meer vertrouwen en de juiste tools hun klanten een goed voortraject kunnen aanbieden.

Merkstrategie faciliteren doe ik al jaren, het is mijn expertise! Er stond me dus iets te doen.

 

Op 30 maart openen de deuren van de Cursus Merkstrategie voor de tweede keer en geef ik ontwerpers die zichzelf op een hoger niveau willen positioneren toegang tot mijn kennis, ervaring, tools én mindset.

Tot na de huiskamer:)

Fanny

bottom of page