top of page

Het Merkmodel is een voorproefje van de cursus Merkstrategie Faciliteren voor Ontwerpers. Doe mee!

v18 lichtroze oranje 96DPI.png

Klaar voor Het Merkmodel

Download het merkmodel &
versterk je merkstrategie.
 

Een goed begin is het halve werk. Dus laten we de basis van Merkstrategie samen doornemen. Zodat jij jouw branding opdrachtgevers meteen beter kunt bedienen.

Weten hoe een merk in elkaar zit en welke onderdelen je kunt invullen met merkstrategie. Dat is een belangrijke basis voor ál het werk wat erna komt. 

Mockup Opleiding Merkstrategie Fanny Evers.png
Pijl 2 geel.png

Yes, bijna in jouw inbox!

Ik stuur je hierna een aantal mails over merkstrategie en faciliteren. Ook ontvang je uitnodigingen voor gratis webinars over dit onderwerp. Afmelden kan natuurlijk op elk moment.

“Ik zou graag op een hoger niveau willen meedenken over merken. Met sterke fundering ontwerpen. En daardoor ook meer vrijheid en zekerheid creëren over mezelf en de richting.”

Herkenbaar?

Ik spreek veel grafisch ontwerpers die branding ontwikkelen voor hun opdrachtgevers. Dit zijn hun gedachten en wensen. Misschien herken je jezelf erin?

“Ik voel mezelf al een senior-ontwerper, maar wil graag doorgroeien naar een Art Director rol. Merkstrategie geeft me meer zekerheid én overtuigingskracht in mijn ontwerpkeuzes.”

“Ik voel dat dit niet mijn expertise is, maar wil wel graag dat dat het gaat worden!”

“Als ik merkstrategie met meer gemak kan aanbieden, dan heb ik een completer branding pakket voor de klant en meer professionaliteit”

“Het is heel fijn voor de klant als ze ontwerp en strategie bij één persoon kunnen afnemen.”

“In een kennismaking is het goed zoeken: waar staat iemand? Hoe minder merkstrategie er ligt, hoe minder sterk mijn ontwerp wordt. Hoe strakker de strategie staat, hoe beter mijn ontwerpen worden.”

Ontvang Het Merkmodel, leg een stevige basis:

bottom of page