Het beste begin van jouw merkstrategie: jouw verhaal.

Fanny los kl.png

Gratis Merkbouw School module: 'Ontdek jouw impact'

 
 

Deze gratis module uit de Merkbouw School is niet voor de poes. Het is een waardevolle oefening waarmee jij in een paar stappen jouw impact ontdekt: jouw diepste drijfveer!

Ik ontwikkelde deze methodiek geïnspireerd door de aanpak van Deepak Chopra, marketing guru Seth Godin en mijn ervaring met de diegravende Find-Your-Why sessies (je weet wel, van Simon Sinek).

En nu is ie voor jou! Het fundament van jouw werk en merk. Heel veel plezier enneh, laat je me even weten wat jouw impact is? 

Groetjes, Fanny

Gratis download:
Ontdek jouw impact

Check je mail en ga aan de slag!

Na de download ontvang je af en toe mijn nieuwsbrief met merkstrategie & brandingtips en informatie over mijn programma's. Afmelden kan op elk moment. Lees hier de Privacy Policy

MAN%20BAL%20IMPACTkarsten-winegeart_edit

Programma voor ZZP'ers:
De Merkbouw School

Op 11 oktober 2021 gaat de tweede Merkbouw School van start. Een exclusief programma voor gedreven ondernemers die grip willen hebben op hun sterke merkstrategie.

Samen met 4 andere ondernemers neem ik je mee in alle facetten van de strategie van jouw merk. Van impact, visie en kernwaarden, tot doelgroep, verhaal en communicatieplan.