Image by Jamie Street

Find Your Why
in één dag volgens de methode van Simon Sinek.

Ken je jouw drijfveren, dan kun je bewuster kiezen waar je als ondernemer en als mens naartoe groeit en welke kansen je aangrijpt.

Direct positieve impact op jouw onderneming

Weet jij waarom je doet wat je doet? Hoe beslis je als ondernemer welke kansen je pakt en welke je laat schieten? Wat is de drijfveer die achter al jouw activiteiten en beslissingen ligt? 

 

Ontdek in één dag jouw waarom volgens de methode van Simon Sinek, begeleidt door een ervaren Why Discovery coach. Het resultaat heeft direct positieve impact op de groei van jouw onderneming.

Deze intieme sessie kan óók op afstand plaatsvinden! 

Het enige wat nodig is, is een rustige omgeving, laptop en goede internetverbinding.

Why How What - Simon Sinek.jpg
 
 

Dit gebeurt er als jij jouw waarom kent

  • Je hebt dieper begrip van wat jou motiveert, privé en zakelijk.

  • Je navigeert makkelijker door al je ideeën, kansen en relaties.

  • Je kunt zakelijke beslissingen toetsen.

  • Je weet wat ervoor nodig is om jouw doelen te behalen.

  • Je hebt een authentieke basis voor jouw (persoonlijke) merk.

Image by Bhavya Savani

"People don’t buy what you do. They buy why you do it."

Simon Sinek

 
 
Limbic%2520brain_edited_edited.jpg
Waarom heeft jouw waarom zoveel invloed?

Simon Sinek's Why-How-What schema volgt de manier waarop onze hersenen werken. Het wat komt overeen met de neocortex. De neocortex is verantwoordelijk voor analytisch denken en taal. 

Het limbische brein is verantwoordelijk voor onze gevoelens, zoals vertrouwen en loyaliteit. Hier wordt ons gedrag bepaald en onze beslissingen genomen. Het hoe en waarom corresponderen met dit deel van je brein.

Het deel van ons brein dat gevoelens controleert, kan dit niet goed in taal omzetten. De Why-sessie is zo ingericht dat dit verhaal wél boven tafel komt. Zodat het voor klanten ook duidelijker is waarom zij bij jou moeten zijn.

Fanny, ervaren Why Discovery coach

Fanny.png

Locatie van de Why-sessie*

Locatie Find Your Why sessie Den Haag1.j

Persoonlijk, licht en groen

Standaard vind de Find Your Why-sessie plaats in mijn woning in Den Haag. Een fijn, licht en groen huis waar alle ruimte is voor een persoonlijke sessie. Koffie, thee, lunchs en lekkers zijn inbegrepen!


* Het is natuurlijk mogelijk om de Why-sessie op een andere locatie te houden. Tijdens de COVID-maatregelen, vinden deze sessies ook op afstand plaats.

Ervaren, open en verhelderend

Een persoonlijke sessie als de Why Discovery vraagt om vertrouwen. Ik begeleid de Find Your Why-sessies sinds 2018 en hielp al veel ondernemers met het ontdekken en toepassen van hun waarom.

Daarnaast ben ik een communicatie- en branding expert met 16 jaar ervaring. Ik help je ook graag met het implementeren van jouw waarom in jouw onderneming.

 

Zij werken al vanuit hun waarom

 
Danny%20den%20Hartog_edited.jpg

"Fanny heeft mij een tijd geleden geholpen met een WHY sessie, om mijn diepe drijfveren te achterhalen zodat ik beter in mijn kracht kon staan. Ik heb Fanny leren kennen als een bevlogen, enorm fijn en prettig persoon die super geïnteresseerd is in de ander, ik vind dat echt een power die maar weinig mensen hebben."

Danny den Hartog, international business coach

Plan nu jouw Find Your Why-sessie in

en werk voortaan vanuit jouw purpose

Why Discovery voor ZZP en start-up ondernemers

945,-

Een individuele Why Discovery sessie waarin je jouw waarom en hoe in één dag vastlegt onder begeleiding van een ervaren Why Discovery coach.

Inclusief koffie, thee, lekkers & lunch.

Inclusief een follow-up call van 45 min. een maand na jouw sessie.

Why Discovery  via jouw werkgever

1.045,-

Een individuele Why Discovery sessie waarin je jouw waarom en hoe vastlegt onder begeleiding van een ervaren Why Discovery coach. Ook geschikt voor meerdere individuele sessies binnen een organisatie.

Why Discovery + Coaching

op aanvraag

Het kan goed zijn dat jouw Waarom vinden leidt tot de volgende vraag: wat betekent dit voor mijn carriere, mijn ambities? Hoe zet ik de eerste stappen? Tijdens een opvolgend coaching traject gaan we hiermee aan de slag.

 
Image by Hendrik Morkel

Liever eerst een gratis intake? Dat kan!

Wil je even met me bellen voordat je de diepte in duikt? Na een gratis intake van 20 minuten weet jij zeker of je de Find Your Why-sessie goed kan gebruiken. Geheel vrijblijvend, no strings attached. 
 

Bel me gelijk even op 06 14 66 72 81 of stuur een mailtje naar hallo@fannyevers.nl