Image
Top
Navigation

Shoot The Messenger | Personal branding

 

Marleen den Hartog is een merk- en communicatieadviseur naar mijn hart. Slim, scherp en verbindend. Een uurtje sparren en je bent mijlen verder. En ik denk dat de professional crush wederzijds is. Marleen vroeg me om haar te helpen met haar personal branding als communicatie prof, muziekmarketeer en zangeres. Waar sta je voor in de overvolle wereld van gouden keeltjes? Hoe vertaal je je eigen talloze drijfveren naar een verhaal waar je potentiële klant en publiek van denk ‘juist, vet!’.

Fanny is een energieke, scherpe, prettig kritische en creatieve merkdenker. Met haar over mijn positionering en plannen sparren is een feestje. Ze is erg goed in het vertalen van mijn drijfveren in een pakkend en herkenbaar verhaal. Daarnaast werkt haar enthousiasme aanstekelijk en ga je dus geheel blij aan de slag.

Ik hoefde Marleen natuurlijk niet mee te nemen in de basics van positionering, waardoor we in rap tempo op nieuwe inzichten en metaforen voor haar persoonlijke branding kwamen. Door een op een te sparren, ondernemers onder elkaar, kom je snel bij de kern. Ik mag het tot mijn kwaliteiten rekenen dat ik die kern snel met je weet te vinden en het voor jou helder maak hoe je die naar buiten vertaalt.

Looptijd: juni 2017
Skills: personal branding, doorvragen, helder maken