Image
Top
Navigation

Bakker & Schnabel | Branding

Branding Bakker & Schnabel 2017

Bakker & Schnabel is er voor organisaties die een training, congres of evenement willen organiseren zonder daar zelf fulltime mee bezig te zijn. Het familiebedrijf heeft sinds 1996 enorme hospitality expertise opgebouwd en heeft persoonlijk contact met honderden locaties in Nederland en Vlaanderen.

POSITIONERING

Voor Bakker & Schnabel ontwikkelde ik samen met de strategisch ontwerpers van Studio het Mes de positionering en nieuwe branding van het merk. Het grote onderscheid ten opzichte van andere boekingsbureaus is de keuze om klanten niet in een strak geautomatiseerde ‘funnel’ te leiden, maar persoonlijk contact en maatwerk voorop te stellen. Dat past.

De huisstijl is nog niet officieel gelanceerd. Op dit moment werkt het team samen met webbouwers Jannes & Mannes, tekstschrijver SEP Schrijft en fotograaf Rogier Chang hard aan de nieuwe website.

REACTOR PROJECT

Dit project is een typisch Reactor project. Social Designer en Reactorlid Daphne van Mourik verzorgde een netwerkkleedsessie voor Bakker & Schnabel om de kernwaarden in te bedden in de organisatie. Toen de vraag kwam om ook een nieuwe identiteit te ontwikkelen, koppelde Daphne Bakker & Schnabel aan De Reactor, waar ik onderdeel van uitmaak. Dank je Daphne!

LOOPTIJD

Juni 2017 – heden

SKILLS

Branding advies, strategische sessies, customer journey, project management, copywriting