Image
Top
Navigation

Je kunt op verschillende manieren aan jouw merk werken

Wil je een grondige herziening van jouw huidige merkidentiteit? Of is het eigenlijk al genoeg als we in een paar spar-sessies ontdekken wat er verbetert kan worden aan jouw branding en communicatie? Omdat mensen met verschillende wensen naar me toe komen, kan ik daar goed op inspringen.

All-Inclusive: Branding traject

Jouw organisatie heeft een verhaal, maar weet dat nog niet goed te vertellen. Jullie identiteit heeft een nieuwe jas nodig, maar waar te beginnen?

Aan deze vraagstukken werk ik vanuit Ready for Branding. Een samenwerking met communicatiestrateeg Hein Alkemade en ontwerper Hester Straathof.

Het resultaat van onze branding trajecten zijn sterke merken, gedragen door de organisatie en beter begrepen door de klant.

De investering voor een (re)branding traject start bij € 12.000,- voor strategie, een geheel nieuwe visuele en verbale identiteit en praktisch in te zetten brandbook.

Neem contact met me op om te ontdekken of wij je kunnen helpen of
Bezoek Ready for Branding

 

 

Meteen doen: Brand coaching

Met mij als brand coach zet jij snelle stappen in het versterken van jouw merkidentiteit en communicatie.

Herken je jezelf in de volgende vraagstukken? Neem dan contact met me op. Ik kan je zeker helpen.

  • Het is heel duidelijk wat ons product is, maar een echt onderscheidend verhaal mist nu nog.
  • Ik bied drie diensten aan. Kan ik die nu onder één merk vatten, of zal ik los van elkaar communiceren?
  • Mijn start-up groeit snel en ik moet mijn marketing en communicatie uit handen geven. Hoe kan ik dat met vertrouwen doen?
  • Ik wil mezelf zakelijker presenteren, maar ook dicht bij mezelf blijven. Hoe pak ik dat aan?
  • Hoe presenteer ik mezelf op Linkedin?

Brand coaching start bij € 300,- voor twee ‘upgrade’ gesprekken waarin we heel praktisch naar de verbeterpunten voor jouw onderneming kijken. 

Het uitgebreide 1-op-1 brand coaching traject waarna je jouw visie, missie, waarden, merkverhaal en doelgroepen duidelijk hebt staan kost € 1.995,- ex btw.

Gratis 30 min intake

 

Eenmalige sessie: Why Discovery

In één dag ontdek je jouw Waarom volgens de methode van Simon Sinek.

Ik begeleid ondernemers tijdens deze ontdekkingstocht. Het resultaat is één zin: jouw kerndrijfveer en de vijf spelregels die voor jou van belang zijn (jouw hoe).

Ken je jouw Waarom, dan vormt dat het kompas waarmee je navigeert door al je ideeën, kansen, relaties en beslissingen. Als individu, als team of als organisatie.

Meer info en prijzen