Image
Top
Navigation

Zo werk je aan jouw merkstrategie en communicatie

Wil je een grondige herziening van jouw huidige merkidentiteit? Of is het eigenlijk al genoeg als we in een paar spar-sessies ontdekken wat er verbeterd kan worden aan jouw branding en communicatie? Bekijk hier hoe we samen kunnen werken:

 

All-Inclusive: Branding traject

Jouw organisatie heeft een verhaal, maar weet dat nog niet goed te vertellen. Jullie identiteit heeft een nieuwe jas nodig, maar waar te beginnen?

Aan deze vraagstukken werk ik vanuit Ready for Branding, het branding bureau dat onderscheidende merkidentiteiten ontwikkeld voor merken en organisaties die het waard zijn om gezien te worden.

Het resultaat van onze branding trajecten zijn sterke merken, gedragen door de organisatie en beter begrepen door de klant.

De investering voor een (re)branding traject ligt tussen de € 15.000,- en € 50.000,- voor strategie, een geheel nieuwe visuele en verbale identiteit en praktisch in te zetten brandbook (basis) en ontwikkeling van middelen (uitgebreid).

Neem contact met me op om te ontdekken of wij je kunnen helpen of
Bekijk Ready for Branding

 

 

Meteen beginnen: Brand coaching

Met mij als brand coach zet jij snelle stappen in het versterken van jouw merkidentiteit en communicatie.

Herken je jezelf in de volgende vraagstukken? Neem dan contact met me op. Ik kan je zeker helpen.

  • Het is heel duidelijk wat ons product is, maar een echt onderscheidend verhaal mist nu nog.
  • Ik bied drie diensten aan. Kan ik die nu onder één merk vatten, of zal ik los van elkaar communiceren?
  • Mijn start-up groeit snel en ik moet mijn marketing en communicatie uit handen geven. Hoe kan ik dat met vertrouwen doen?
  • Ik wil mezelf zakelijker presenteren, maar ook dicht bij mezelf blijven. Hoe pak ik dat aan?
  • Hoe presenteer ik mezelf op Linkedin?

Brand coaching start bij € 390,- voor twee ‘upgrade’ gesprekken waarin we heel praktisch naar de verbeterpunten voor jouw onderneming kijken.

Het uitgebreide 1-op-1 brand coaching traject waarna je jouw visie, missie, waarden, merkverhaal en doelgroepen duidelijk hebt staan start bij € 1.995,- ex btw.

Plan jouw gratis 30 min intake

 

Eenmalige sessie: Find your Why

In één dag ontdek je jouw Waarom volgens de methode van Simon Sinek.

Ik begeleid ondernemers tijdens deze ontdekkingstocht. Het resultaat is één zin: jouw kerndrijfveer en de vijf spelregels die voor jou van belang zijn (jouw hoe).

Jouw Waarom kennen geeft heel veel helderheid: je weet wat er ónder al jouw ‘losse’ activiteiten ligt. Je kunt naar buiten toe beter uitleggen hoe alles wat je doet verbonden is; je verhaal als ondernemer wordt logischer.⁠

Een Why sessie kost € 725,- voor ZZP’ers en start-ups, bekijk de pagina voor meer informatie.

Ga naar Find your Why